Ο Ντέμης Νικολαϊδης στο Μέγαρο Μαξίμου – Εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να περνά πριν λίγη ώρα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συζητήσει με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, για να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην Επιτροπή που θα αναλάβει δράση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο άνθρωπος που ανέλαβε την τροπολογία που πέρασε προ ημερών στη Βουλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έχει σημαίνοντα ρόλο στην επόμενη μέρα.

Πιο αναλυτικά ο υπουργός Επικρατείας θα είναι επικεφαλής της Επιτροπής που θα πάει στη Γενεύη την επόμενη εβδομάδα για την κρίσιμη συνάντηση με την FIFA-UEFA. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να αποκοπεί το κομμάτι «ποδόσφαιρο» από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και να περάσει στα χέρια Ειδικής Επιτροπής που θα συμφωνηθεί με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες στην συνάντηση.
Η κυβέρνηση ψάχνει επικεφαλής για την Επιτροπή και η πρώτη συνάντηση που έγινε ήταν αυτή, σήμερα το μεσημέρι, με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική και πρώην ποδοσφαιριστής και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν η πρώτη επιλογή των ιθυνόντων. Και σήμερα έγινε η συνάντηση με τον κ.Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, στο σχέδιο της κυβέρνησης είναι δίπλα στον επικεφαλής να τοποθετηθούν ξένα στελέχη του ποδοσφαίρου με εμπειρία για να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο και να μην υπάρχουν «σκιές» για οποιεσδήποτε σχέσεις με την κυβέρνηση και τους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες των ομάδων. Και σε αυτό ομπρέλα προστασίας θα είναι FIFA και UEFA.

Αυτός που φαίνεται να είναι… εκτός παιχνιδιού είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο νυν υφυπουργός Αθλητισμού θα ενημερωθεί πιθανότατα απόψε ότι δεν θα είναι στην Επιτροπή που θα πάει στην Γενεύη για τις κρίσιμες συναντήσεις. Και όλα δείχνουν την έντονη δυσφορία της κυβέρνησης για τους άστοχους χειρισμούς του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό βεβαίως δεν αποκλείεται να φέρει και εξελίξεις για την θέση του στο Υφυπουργείο.

iefimerida.gr

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάτι 2 χρόνια μετά … «Η ημέρα που το κράτος δεν υπήρξε»… Συγκλονίζουν οι περιγραφές της μόνιμης κατοίκου Βαρβάρας Κασελούρη στο xrisima.gr

Μια θλιβερή ημέρα πανελλήνιου πένθους η επέτειος της πυρκαγιάς στο Μάτι .Δυο χρόνια μετά, και η φονική πυρκαγιά…