Η Κρητική φιλοξενία συνεχίζεται στο Πολεμικό Ναυτικό! (φώτο)

Τιμούν τους άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού που εδώ και μέρες είναι άγρυπνοι 24 ώρες το 24ωρο στη φρεγάτα που παρακολουθεί τις κινήσεις του τουρκικού Ορούς Ρέις…
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η εστίαση της Ιεράπετρας ενώθηκε για να προσφέρει φαγητό και ποτά στο πλήρωμα του πλοίου…Η Κρητική φιλοξενία “ανέβηκε” με κιβώτια γεμάτα προϊόντα στο καράβι ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ όπως είπε ο επιχειρηματίας Γιώργος Νεοφώτιστος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα.
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που έστειλαν για να έρθει εις πέρας το πιο “παράξενο” delivery που έχουμε κάνει εδώ στο Special Ψητοπωλείο, επίσης ευχαριστήσω τον κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη και την εταιρεία του Cretangoods aloe vera για τα προϊόντα που έστειλε στο πλήρωμα της φρεγάτας αφιλοκερδώς καθώς και το Σωματείο Καφεστίασης Ιεράπετρας και τον πρόεδρο του Manolis Michelarakis που πρότεινε και ανέλαβε το κόστος της παραγγελίας όπως και τον κάπτεν Μιχάλη Λιαπάκη για τη μεταφορά της παραγγελίας με το σκάφος του, ελπίζω να σπάσαμε λίγο ευχάριστα την παράξενη “ρουτίνα” που ζουν οι ναύτες μας αυτές τις μέρες!! Ευχαριστώ και πάλι όλους σας!”.
Η “επιχείρηση”…. ντελίβερι πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό ταχύπλοο, με το πλήρωμα του ΖΕΥΣ να ευχαριστεί τους Κρητικούς της Ιεράπετρας για την ευγενική χειρονομία.
“Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Giorgos Neofotistos καθώς και το Special Ψητοπωλείο για την ευγενική χειρονομία τους να κεράσουν το πλήρωμα του Π/Φ ΖΕΥΣ τα βραδινά σουβλάκια μας. Ευχαριστούμε πολύ Γιωργη για την ευγενική χειρονομία. Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Nikos Papoytsakis για την μεταφορά της παραγγελίας με το ταχύπλοο του.
Εις το επανιδείν!!!”

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας Εμμανουήλ Μιχελαράκης , μίλησε για τη φιλοξενία των Κρητικών και τα πατριωτικά τους αισθήματα που έγιναν πράξη με τη συγκεκριμένη κίνηση.

“Με αφορμή τη μεγάλη διάσταση που πήρε η είδηση με <<το delivery στη φρεγάτα>> που ομολογουμένως και γω δε το περίμενα,θα ήθελα να διευκρινήσω το εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για το λόγο ότι αρκετοί επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης προσφέρθηκαν να παρέχουν τα προϊόντα τους δωρεάν. Για την ιστορία λοιπόν,ενημερώθηκα από φιλικό πρόσωπο για τη πρόθεση του πληρώματος να παραγγείλει φαγητό από το special. Δε θέλησε να λάβει χρήματα (350,00€) ο Γιώργος Νεοφώτιστος παρά τη πρόθεση μας ,τον οποίο και ευχαριστώ,όπως και τους φίλους Παπαδοπετράκη Αντρέα για τη προσφορά χυμών αλόης και τον Λιαπάκη Μιχάλη για την μεταφορά την δική μου και των προϊόντων προς την φρεγάτα .

Η ανταπόκριση όλων ήταν μεγάλη, τους ευχαριστώ, δεν είναι τυχαίο ότι οι Κρητικοί φημιζόμαστε για τη φιλοξενία και τα πατριωτικά μας αισθήματα”.

Μπορεί να σας αρέσουν