Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω Προέδρου στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, σήμερα Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάσης – στάθμευσης) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από ώρα 10.30΄μέχρι πέρατος αυτής.

H ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασθενής πέθανε περιμένοντας 5 ώρες το ΕΚΑΒ – «Δουλεύουμε με 50 ασθενοφόρα σε όλο το λεκανοπέδιο» λένε οι εργαζόμενοι -Διατάχθηκε ΕΔΕ

Επί 5 ολόκληρες ώρες 80χρονη ασθενής περίμενε ασθενοφόρο στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών το Σάββατο το μεσημέρι . Το…