Πώς με λίγα «κλικ» μπορείτε να βρείτε δουλειά στον τουρισμό

Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή της ΔΥΠΑ που σκοπό έχει να συνδέσει επιχειρήσεις και εργατικό δυναμικό, με εύκολο και άμεσο τρόπο, με βάση τα ζητούμενα και των δύο πλευρών.

Πρώτο βήμα για τους ενδιαφερόμενους είναι να κατεβάσουν στο κινητό τους (iOS ή Android) την εφαρμογή από την αντίστοιχη online πλατφόρμα, App Store ή Play Store.

Στη συνέχεια, ο εκάστοτε εργοδότης ή υποψήφιος εργαζόμενος δημιουργεί το «προφίλ» του, επιλέγοντας κατηγορίες και φίλτρα της επιλογής τους, όπως επάγγελμα, περιοχή ενδιαφέροντος και μισθό μεταξύ άλλων.

Ο μεν εργοδότης ενημερώνει τα στοιχεία που είναι προσφέρει και ο δε εργαζόμενος μπορεί να κάνει αναζήτηση με τις προϋποθέσεις που επιθυμεί καλύψει. Για παράδειγμα συγκεκριμένη περιοχή ή συγκεκριμένη κλίμακα μισθού.

Αφού γίνει η οριστικοποίηση των προφίλ, η εφαρμογή διασταυρώνει τα στοιχεία «προσφοράς» και «ζήτησης» και φροντίζει να αντιστοιχίσει τον εκάστοτε εργαζόμενο με τον εργοδότη, εφόσον υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς.

Αμέσως μετά οι δύο ενδιαφερόμενοι κλείνουν ραντεβού για συνέντευξη, μέσω βιντεοκλήσης ή τηλεφωνικά και προχωρούν αναλόγως, αν υπάρχει ενδιαφέρον συνεργασίας.

Μπορεί να σας αρέσουν