Συναγερμός στο νοσοκομείο “Έλενα Βενιζέλου”! Θετική στον κορωνοϊό  νοσηλεύτρια χειρουργείων! 20 άτομα σε καραντίνα!

Επί ποδός βρίσκεται το νοσοκομείο “Έλενα Βενιζέλου” , στην είδηση ότι νοσηλεύτρια των χειρουργείων εντοπίστηκε θετική στον κορωνοιό.
Η γυναίκα ειδοποιήθηκε από άντρα που φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της ότι βρέθηκε θετικός μετά από τεστ στον ιό κατά την επιστροφή στην πατρίδα του. Αμέσως υποβλήθηκε σε δειγματοληψία και χθες τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μολύνθηκε και εκείνη από κορωνοϊό .
Η νοσηλεύτρια είναι ασυμπτωματική, οπότε είχε άγνοια ότι έπασχε από τον ιό και εργαζόταν κανονικά. Στο νοσοκομείο έγινε απολύμανση στους χώρους των χειρουργείων, ενώ 20 συνάδελφοί της μπήκαν σε καραντίνα.
Και τον περασμένο Ιούνιο άλλη μία νοσηλεύτρια στα επείγοντα περιστατικά είχε εντοπιστεί θετική στοn κορωνοϊό, η αντίδραση του νοσοκομείου όμως ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν άλλα κρούσματα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί δεν προχωράει το πρόγραμμα “Συν-Εργασία”; Πως εντάσσονται οι επιχειρήσεις στο μηχανισμό; Η νομική σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λάρισας Μαρία Γαλλιού εξηγεί

  Για το χρονικό διάστημα από 15.6.2020 έως 15.10.2020 και με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας ισχύει ο…