Τι ισχύει τελικά για την… άρνηση μετακίνησης από το 13033 – Η απάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Το 13033 δεν θα σας πει,,, όχι στην μετακίνηση, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, απαντώντας στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για το εάν υπάρχει «κόφτης» στα SMS που στέλνονται από τους πολίτες για τις μετακινήσεις τους στη διάρκεια του lockdown.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (105,8) ο κ. Ζαριφόπουλος ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει θέμα «κόφτη» στα SMS στο 13033 που στέλνει ο κάθε πολίτης» και πρόσθεσε ότι όπως και η μάσκα όλα είναι θέμα ατομικής ευθύνης.

«Για τα SMS ισχύει ότι ίσχυε και στο πρώτο lockdown», είπε ο κ. Ζαριφόπουλος και εξήγησε πως το SMS είναι σαν ένα κομμάτι, όπως ακριβώς η έγγραφη βεβαίωση που μπορεί να κάνει κανείς για να μπορέσει να κυκλοφορήσει και μετά καταστρέφεται. «Δεν αποθηκεύονται τα μηνύματα. Δεν τα κρατάμε τα μηνύματα αυτά. Δεν ήταν ποτέ ο στόχος του 13033 αυτός», είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαζικά τέστ στα γηροκομεία – Πρώτο κρούσμα σε οίκο ευγηρίας στη Κρήτη – Θετική και η 23χρονη νοσοκόμα της

Τέστ κορωνοϊού στα γηροκομεία όλης της χώρας επειχειρούν να κάνουν απο σήμερα τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να διασφαλίσουν…