Το ωράριο λειτουργίας για καταστήματα, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου, τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν πιο αργά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα κλείσουν νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα σούπερ μάρκετ των αλυσίδων ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτη και MyMarket θα ανοίξουν σήμερα στη 1 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 20:00.

Να σημειωθεί ότι, άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ (π.χ. Μασούτης) θα κλείσουν στις 19:00 σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.

Το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου, τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν είτε στις 18:00 (ΑΒ Βασιλόπουλος), είτε στις 19:00 (Σκλαβενίτης και MyMarket).

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Καταστήματα

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τα μαγαζιά προτείνεται να λειτουργήσουν από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Το ίδιο ωράριο προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με μια μικρή διαφορά σε ό,τι αφορά στο ωράριο του Μεγάλου Σαββάτου που προτείνεται να είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος ανακοίνωσε ότι για τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 25 του μήνα τα καταστήματα δεν λειτουργούν.

Κρεοπωλεία

Από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7:30 το βράδυ επιτρέπεται η λειτουργία των κρεοπωλείων σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.

 

Μπορεί να σας αρέσουν