Τραγωδία δίχως τέλος στην Εύβοια! Πέντε νεκροί και δύο αγνοούμενοι! (φωτορεπορτάζ)

 

Ανείπωτος θρήνος στην Εύβοια .Οπως έκανε γνωστό πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, 5 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Ανάμεσά τους ένα βρέφος 8 μηνών. Σύμφωνα με τον ίδιο, 2 άτομα αγνοούνται.

Το 8 μηνών απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς από σπίτι στα Πολιτικά παρουσία της Πυροσβεστικής και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ξημερώματα έγινε γνωστό ότι ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ίδια περιοχή, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από τα σπίτια τους που πλημμύρισαν. Πρόκειται για έναν 86χρονο και μια 85χρονη.Ενας ακόμη άνδρας 75 ετών έχασε τη ζωή του, από το χωριό Μπούρτζι.

Αναλυτικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 495 κλήσεις οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν αντλήσεις υδάτων. Έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί από οχήματα και οικίες 47 απομακρύνσεις ατόμων απο τα σπίτια τους.

Η Πυροσβεστική παρακαλεί τους πολίτες στις περιοχές που εκδηλώθηκαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ιδιαίτερα στα Ψαχνά και στα Πολιτικά το μεγαλύτερο μέρος των σπιτιών έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται, μέσα από νερά και λάσπες.Τεράστιες είναι οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο.

Μπορεί να σας αρέσουν