Γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στη χρήση μάσκας από παιδιά-” Ντροπή…….”

 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός Κούλλης Νικολάου, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές όπως “Μπρούσκο”,”Τατουάζ”, “8 λέξεις” τοποθετήθηκε για τη χρήση μάσκας από μικρά παιδιά. Συγκεκριμένα έγραψε :

“Το παιδί στο ποδήλατο , 9/10 χρόνων ,ποδηλατούσε στους δρόμους της Λακατάμειας , μέσα στον καύσωνα , φορούσε την μάσκα την μάσκα που του έκοβε την ανάσα , έτσι προφανώς του είπανε να είναι τυπικός να φοράει την μάσκα του να μην αναπνέει σωστά να ανακυκλώνει όλα τα μικρόβια μέσα στην ανάσα του , και αυτό το παιδί μας προφυλάσσει όλους από την πανδημία ! Ντροπή μόνο πόνο ένιωσα ως πατέρας, ως άνθρωπος πόνο για το Μωρό και ντροπή για αυτό που ζούμε !”

Ο Κύπριος καλλιτέχνης έχει διανύσει μια αξιόλογη πορεία στο θέατρο και στη τηλεόραση .Έχει ιδρύσει δική του εταιρεία παραγωγής και συνεργάζεται απο το 2011 με τον Ανδρέα Γεωργίου. Μαζί υπογράφουν μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες με τη συμμετοχή πετυχημένων Ελλήνων και Κύπριων ηθοποιών Είναι το 10ο παιδί μιας αγαπημένης οικογένειας.

Έχει παντρευτεί με την Κλαίρη Νικολάου και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά ,τον Νεκτάριο και την Ελένη. Δείτε την ανάρτησή του:

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πήγε για …κάταγμα στο νοσοκομείο και είχε κορωνοϊό – Θετική και η κόρη της που πήγε να γεννήσει 

  Ένα σοβαρό κάταγμα οδήγησε 46χρονη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς στην ορθοπεδική κλινική .Κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί και προηγήθηκε…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Στα βράχια…” και ο θρησκευτικός τουρισμός! Τρία στα πενήντα ξενοδοχεία λειτουργούν στα Μετέωρα! (Φωτορεπορτάζ)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται οι ξενοδόχοι της Καλαμπάκας Τρικάλων, που μέχρι στιγμής κοιτάνε τους τουρίστες με τα…