Μεγάλη φωτιά στο Συνέτι Άνδρου! Φεύγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Μια ανάσα από τα σπίτια στο Συνέτι βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στην Άνδρο… Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι 6-7 μποφόρ, γεγονός που δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών που δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να μη φτάσουν στις κατοικίες.

Από το Δήμο έχει ανακοινωθεί ήδη σε κατοίκους και τουρίστες να είναι έτοιμοι για εκκένωση του χωριού, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ήδη εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

Πολλοί οδηγοί απομάκρυναν τα αυτοκίνητά τους από την πλατεία και τους δρόμους στο χωριό, όπως τους ζητήθηκε.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον παραλιακό δρόμο στο Συνέτι. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ συμμετέχουν και ο Σύλλογος  Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, καθώς και 2 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα, που έφτασαν στο νησί.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις!

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται από την 06:00 ώρα σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2021, έως και την 06:00 ώρα…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To μεταμεσονύκτιο lockdown…νέκρωσε τα παράλια της Λάρισας- Έρημο νησί η Πάρος, στην παραλία η διασκέδαση στο Βόλο!(φωτορεπορτάζ)

Οι εικόνες από τα παράλια της Λάρισας θυμίζουν….black out….Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και τα φώτα σβήνουν στις 12 το βράδυ….. Οι…