Απίστευτο! Με παραβάν και καρέκλες χωρίζουν τους ασθενείς κορωνοϊού από τα επείγοντα περιστατικά στα νοσοκομεία Αττικόν και Ρίου!(φωτορεπορτάζ)

Συγκλονίζουν οι τριτοκοσμικές εικόνες με τα παραβάν και τις καρέκλες που βάζουν ως “προστατευόμενο τοίχο” ανάμεσα σε ασθενείς με κορωνοϊό και πολίτες παντός…νόσου που πηγαίνουν να εξεταστούν στα νοσοκομεία Αττικόν και Ρίου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η μονάδα covid κρύβεται πίσω από μεταλλικές καρέκλες και παραβάν….που θυμίζουν εκλογικό κέντρο…Ακριβώς μπροστά βρίσκονται τα επείγοντα περιστατικά όπου είναι τοποθετημένα τα κρεβάτια των εξεταστηρίων.

Αντιλαμβάνεται εύκολα από τις εικόνες κανείς λένε οι εργαζόμενοι ότι δεν τηρούνται επ ουδενί οι κανόνες ασφαλείας… και μάλιστα σε δύο νοσοκομεία που αποτελούν σημεία αναφοράς για τον κορωνοιό!

Στο Αττικόν μάλιστα σε μέρες εφημερίας εξετάζονται 700 με 1000 ασθενείς και η αναμονή είναι μεγάλη, με τους διαδρόμους που βρίσκονται τα παραβάν να γεμίζουν από ασθενείς.

Εντωμεταξύ 90 υγειονομικοί έχουν νοσήσει τον Αύγουστο. Οι 62 από αυτούς είναι ασυμπτωματικοί και στο δεύτερο τεστ που υποβλήθηκαν βγήκαν αρνητικοί στον ιό. Τελευταία περιστατικά μία καθαρίστρια στο Αγλαία Κυριακού και μία ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας.

Μπορεί να σας αρέσουν