Απογοήτευση στη Πιερία μετά τα περιοριστικά μέτρα – Τις “πληγές” τους μετρούν οι επιχειρηματίες

Απογοητευμένοι οι επιχειρηματίες της Πιερίας μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να επεκτείνει τα μέτρα αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης .Εργαζόμενοι στην εστίαση και στον τουρισμό μιλούν για ..ταφόπλακα στα ταμεία των καταστημάτων τους.

 

 

Το ξαφνικό lock down στη περιοχή έφερε βροχή ακυρώσεων στις κρατήσεις.Όσοι είχαν κλείσει ολιγοήμερες διακοπές στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα της περιοχής, προτίμησαν να τις ακυρώσουν αφού ακόμη και αν απέφευγαν το συνωστισμό, θα ήταν δύσκολο να παραθερίζουν σε ένα μέρος που είναι τα πάντα κλειστά μετά τις 12.00 το βράδυ.

 

 

Την ίδια ώρα σαστισμένοι είναι οι επαγγελματίες στην εστίαση σε ολόκληρο το νομό Πιερίας.Είχαν μια κρυφή ελπίδα οτι ο Αύγουστος θα γεμίσει  εστω και για λίγο τα άδεια  ταμεία τους . Όμως η χθεσινή εξέλιξη έφερε δυσάρεστα αποτέλεσματα.Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ελάχιστοι βγήκαν το  βράδυ για φαγητό και ακόμη λιγότεροι βγήκαν για ποτό .Μετά τις 12 το βράδυ δεν κυκλοφορούσε ψυχή ….

Μεταξύ των επαγγελματιών επικρατεί απογοήτευση. Κάποιοι σκέφτονται να κλείσουν νωρίτερα, κάποιοι άλλοι πιο ψύχραιμοι αναζητούν νέους τρόπους ώστε να φέρουν τον κόσμο νωρίτερα στα μαγαζιά.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ένας πάνω στον άλλο στη συναυλία που διέσπειρε τον κορωνοϊό στον οίκο ευγηρίας!Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα και οι θάνατοι! (φωτορεπορτάζ)

Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία στη Χανιώτη Χαλκιδικής, που ξεκίνησε να είναι η αρχή του…κακού για απανωτά κρούσματα…