Δέκα κρούσματα κορωνοϊού από γάμο στη Θεσσαλονίκη! Φόβοι για μεγαλύτερη διασπορά!

Πανικός επικρατεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη από τον εντοπισμό 10 μέχρι στιγμής κρουσμάτων κορωνοϊού… που συμμετείχαν σε πολυπληθές γλέντι μετά από γάμο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης!
 
Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου δέκα άτομα με πυρετό 38-40, οι οποίοι ανέφεραν ότι πήγαν σε γάμο και στη συνέχεια σε γλέντι. Ενημέρωσαν επίσης τους γιατρούς ότι ένα ακόμη άτομο που ήταν μαζί τους βρέθηκε θετικός μετά από τεστ σε άλλο εφημερεύον νοσοκομείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός….
 
Αφού πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ξεκίνησε η ιχνηλάτηση με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι προσβλήθηκαν από τον ιό. Οι εννιά μπήκαν σε καραντίνα στα σπίτια τους, ενώ ο ένας που ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο Παπαγεωργίου. Η ανησυχία των γιατρών έγκειται στο γεγονός ότι πολλοί από τους προσκεκλημένους στο γάμο, φέρεται να εργάζονται σε υπηρεσίες, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο της διασποράς. Τα τεστ συνεχίζονται, και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής σε τεστ υποβλήθηκαν η νύφη, ο γαμπρός, κοντινά συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς και ο dj της δεξίωσης.
Μπορεί να σας αρέσουν