Δείτε την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις πτυχιούχων στο Δημόσιο

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση-προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τον πρώτο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022, που αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023.

Η πρόσκληση καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση για τη διαδικασία κατάταξης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα (πρώτο στάδιο), προκειμένου οι επιτυχόντες να συμμετάσχουν, σε δεύτερο στάδιο, σε προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων αντίστοιχων κλάδων/ ειδικοτήτων σε φορείς του Δημοσίου.

Η πρόσκληση-προκήρυξη περιλαμβάνει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για 33 κλάδους-ειδικότητες ΠΕ και 23 ΤΕ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 08:00 έως την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:00.

Στην προκήρυξη αναφέρεται, επίσης, η ύλη του μαθήματος εξέτασης γνώσεων γενικού περιεχομένου, ενώ οι υποψήφιοι θα εξεταστούν και σε δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας. Η εξέταση και των δύο μαθημάτων θα γίνει με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

Οι συντελεστές βαρύτητας είναι 50% για κάθε μάθημα. Η βαθμολογία της γραπτής διαδικασίας ορίζεται σε κλίμακα από 1 έως 100 και επιτυχόντες θα είναι όσοι περάσουν τη βάση που ορίστηκε στις 55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία και συνολικά.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο στέλεχος του Κτηματολογίου Λιάνα Βαρελά για την Ενιαία διαδικτυακή, διαδραστική πλατφόρμα εθνικών γεωχωρικών δεδομένων

Αρκετοί δημόσιοι φορείς διαθέτουν γεωχωρικά δεδομένα (Ελληνικό Κτηματολόγιο, Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κά), λίγοι…