Δύο τραυματίες μετά απο φωτιά σε τουριστικό σκάφος στο Πόρο – (Φωτορεπορτάζ)

Στο νοσοκομείο του Άργους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και με ελαφρά εγκαύματα δύο εκ των επιβατών του ναυλομένου τουριστικού επιβατηγού πλοίου αναψυχής «ΑΛΑΪΑ»-ένας 71χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος αλλοδαπός-στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, χθες το απόγευμα ενώ βρισκόταν πρυμνοδετημένο στον παλαιό λιμένα Πόρου, με συνολικά δεκατρείς επιβαίνοντες.

 

Άμεσα από το πλοίο απομακρύνθηκαν όλοι οι επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης και ενημερώθηκε κλιμάκιο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου.

 

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την συνδρομή του οποίου κατασβέστηκε η πυρκαγιά, η οποία είχε εκδηλωθεί στο μηχανοστάσιο.

 

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Πόρου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΛΑΪΑ» μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χωρίς καθαρίστριες τα σχολεία! “Παίρνουν μέτρα για τον κορωνοϊό άλλα όχι για την υγιεινή” λένε- Στα “κάγκελα” οι γονείς!

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία όλης της χώρας…εν καιρώ κορωνοιού και οι καθαρίστριες δεν έχουν λάβει ακόμη…