Κατέλαβαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου οι μετανάστες στη Μόρια! Βανδαλισμοί…και σκηνές…ντροπής και θλίψης!(φωτορεπορτάζ)

Οι εικόνες που που δίνουν οι κάτοικοι της Μόριας, με την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου να μπαίνει πάλι στο στόχαστρο των μεταναστών, προκαλούν ντροπή και θλίψη…
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το xrisima.gr… o ιερός ναός έχει κρυφτεί πίσω από τις σκηνές που έστησαν οικογένειες προσφύγων ενώ το εσωτερικό του ναού μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.
Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι και ζητούν την άμεση επέμβαση της αστυνομίας αλλά και του μητροπολίτη. Στο εσωτερικό της εκκλησίας πλέον υπάρχουν μόνο τσάντες, ρούχα και παπούτσια των μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει εκεί….
Θρησκευτικές εικόνες δεν υπάρχουν αφού και τον περασμένο Μάρτιο ο ναός είχε βανδαλιστεί πάλι από πρόσφυγες που βρήκαν καταφύγιο εκεί μετά από συγκρούσεις με αστυνομικούς.
Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια ανάσα από σπίτια, ξενοδοχεία και εκκλησία η φωτιά στην Αγία Πελαγία Κρήτης! Μάχη με τις φλόγες! Αποκλειστικές εικόνες!

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης….που απειλεί σπίτια, ξενοδοχεία και μια…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εικόνες μεταμεσονύκτιου lockdown και ελευθερίας… Νέκρωσαν τα παράλια της Λάρισας, βούλιαξαν μια ανάσα μακριά τα μπαρ στην Πιερία!(φωτορεπορτάζ)

Τα παράλια της Λάρισας είναι “τιμωρημένα” ακόμη με μεταμεσονύκτιο lockdown παρά τις παρεμβάσεις βουλευτών, δημάρχων και φορέων που…