Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις πορείες μνήμης του Γρηγορόπουλου

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, για την πορεία μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.,  λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12.00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, με πορείες στη Βουλή, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κλειστός θα είναι από τις 9 το πρωί, ο σταθμός της Γραμμής 2 του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση, με εντολή της ΕΛΑΣ.

 

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάνω από τα μισά αυτοκίνητα στην Ελλάδα είναι 10-20 ετών! Γερασμένος ο στόλος στους δρόμους! Εξηγεί ο Μίλτος Γιαννάκος, μηχανικός αυτοκινήτων

Οι έρευνες που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τη συντήρηση των αυτοκινήτων είναι αποκαρδιωτικές. Η οικονομική κρίση που…