Ο ένας πάνω στον άλλο στη συναυλία που διέσπειρε τον κορωνοϊό στον οίκο ευγηρίας!Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα και οι θάνατοι! (φωτορεπορτάζ)

Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία στη Χανιώτη Χαλκιδικής, που ξεκίνησε να είναι η αρχή του…κακού για απανωτά κρούσματα κορωνοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το xrisima.gr….ο συνωστισμός είναι τόσο μεγάλος που οι θαυμαστές του γνωστού καλλιτέχνη που τραγουδάει…κοντεύουν να ανέβουν στην πίστα..

.Πέρα από τους χορευτές που πλαισιώνουν τον τραγουδιστή, οι περισσότεροι δε φορούν μάσκες…ενώ οι αποστάσεις είναι ανύπαρκτες….

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας αποκάλυψε χθες κατά την επίσκεψη του στο γηροκομείο, ότι το πρώτο κρούσμα προήλθε από εργαζόμενο του οίκου που ήρθε σε επαφή με φίλο του που ήταν στη συγκεκριμένη συναυλία.

“Δυστυχώς προήλθε από προσωπικό, το οποίο ήταν επαφή θετικού από τη Χαλκιδική που είχε πάει σε συναυλία. Έτσι φαίνεται από τα πρώτα δείγματα”. Αυτό το παράδειγμα λέει ο καθηγητής δείχνει “πως μπορεί ο ιός να περάσει από ένα χώρο που δεν υπάρχει κίνδυνος, όπως νέους που διασκεδάζουν σε νησί ή σε χώρο διακοπών, σ’ένα γηροκομείο που είναι μια πολύ ευαίσθητη μονάδα με ανθρώπους ηλικιωμένους.

Τα κρούσματα μέχρι στιγμής στο γηροκομείο έχουν φτάσει τα 42, με δύο ηλικιωμένες γυναίκες 91 και 88 ετών να έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για τυχόν ευθύνες που αφορούν την εξάπλωση του κορωνοϊού στον οίκο ευγηρίας.

Μπορεί να σας αρέσουν