Πήγε για …κάταγμα στο νοσοκομείο και είχε κορωνοϊό – Θετική και η κόρη της που πήγε να γεννήσει 

 

Ένα σοβαρό κάταγμα οδήγησε 46χρονη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς στην ορθοπεδική κλινική .Κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί και προηγήθηκε το τεστ  κορωνοϊού  . Η ίδια βρέθηκε θετική στον ιό και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο

 

Την ίδια ώρα η κόρη της είχε εισέλθει και εκείνη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς προκειμένου να γεννήσει.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η 20χρονη  βρέθηκε αρνητική   στο πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, όταν μπήκε στο νοσοκομείο . Στο δεύτερο τεστ ωστόσο,  βρέθηκε  θετική  η ίδια,  το νεογέννητο και ο σύντροφός της .Μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενώ  ο σύντροφος  της 20χρονης  μητέρας, βρίσκεται επίσης σε κατ’ οίκον περιορισμό στον σπίτι του στην Αθήνα.Ταυτόχρονα μια μαία που ήρθε σε επαφή με το νεογέννητο και τη μητέρα, κόλλησε και εκείνη,  με αποτέλεσμα να κλείσει η  μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, μέχρι  τις 6 Αυγούστου.

 

Το γεγονός οτι ήταν μη εντοπισμένα περιστατικά έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία της Λειβαδιάς καθώς και το χωριό Δαύλεια όπου ζει η 46χρονη .Άμεσα ο Δήμος προχώρησε σε απολύμανση ενώ συνεχίζεται και η ιχνηλάτηση. Συγγενείς και  άνθρωποι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό.

 

 

 

 

Μπορεί να σας αρέσουν