Ποιοι συμμετέχουν στη σημερινή απεργία – Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς

Απεργούν σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, η ΑΔΕΔΥ και άλλα εργατικά σωματεία, ζητώντας την απόσυρση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Ακινητοποιημένοι είναι οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου αλλά και τα τρόλεϊ, ενώ κανονικά κινούνται τα λεωφορεία. Το Τραμ θα λειτουργήσει έως τις 13:30.

Τροποποιήσεις υπάρχουν και στα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω τρίωρης στάσης εργασίας από τις 9 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ δεμένα θα μείνουν τα πλοία, λόγω της συμμετοχής στην απεργία της ΠΕΝΕΝ.

Στη Θεσσαλονίκη τα λεωφορεία τράβηξαν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 και κάνουν νέα στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία τους, θα συμμετάσχουν στην απεργία.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, όπως και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, αλλά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ)

 

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασθενής πέθανε περιμένοντας 5 ώρες το ΕΚΑΒ – «Δουλεύουμε με 50 ασθενοφόρα σε όλο το λεκανοπέδιο» λένε οι εργαζόμενοι -Διατάχθηκε ΕΔΕ

Επί 5 ολόκληρες ώρες 80χρονη ασθενής περίμενε ασθενοφόρο στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών το Σάββατο το μεσημέρι . Το…