«Δεν ξεχνώ όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος με είχε προσβάλει στην εκπομπή του»

Το πρωί της Δευτέρας (3/2), η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια του Alpha διάλεξε να επικεντρωθεί στη διάθεση του παρουσιαστή να εκφράσει για δεύτερη φορά ένα παράπονο για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μού έκανε εντύπωση για αυτή την αποστροφή που έβγαλε προς κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και εξέφρασε στον καναπέ της Ναταλίας. Είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, της παρέας, που έχει δουλέψει σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, ευγενής και δεν ήξερα ότι έχει πληγωθεί και έχει σιχαθεί τόσο πολύ αυτό τον χώρο. Θυμάμαι πως κάποια στιγμή η Μαρία και ο Φώτης με είχαν σχολιάσει όπως δεν με έχει σχολιάσει άνθρωπος. Τόσο έντονα που ήταν στα όρια του προσβλητικού και μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, έτυχε να το κουβεντιάσουμε και πήγα καλεσμένη στην εκπομπή τους.

Θέλω να πω πως, όταν είσαι ο άμεσα σχολιαζόμενος και θιγόμενος, ποτέ δεν ξέρει αυτός που σχολιάζει που εσύ ενοχλείσαι. Μπορεί ο Φώτης με τη Μαρία να νόμιζαν πως κάνουν έναν αμιγώς χιουμοριστικό σχολιασμό, αλλά κάποιες φορές τα πρόσωπα που σχολίαζαν, να ένιωθαν όπως νιώθει τώρα ο Φώτης» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θυμάμαι ένα σκηνικό που με αφορά. Είχαν δείξει μια παλιά μου φωτογραφία και έλεγαν πως έχω αλλάξει εκείνο και το άλλο. Αυτοί μπορεί να το θεωρούσαν χιούμορ. Εμένα με είχε στεναχωρήσει και προσβάλλει» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Happy Day».