ΕΔΕ για το θάνατο του Κοτανίδη διέταξε ο Διοικητής 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από συγγενείς και φίλους του Γιώργου Κοτανίδη… Σχετικά με το αν υπήρχε ιατρικό λάθος που οδήγησε στο θάνατό του, επιχειρεί να δώσει ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Παναγιώτης Στάθης.

Ο κ. Στάθης, μιλώντας στο ethnos.gr, επισημαίνει ότι: Η ΕΔΕ διετάχθη προκειμένου να υπάρχει το ημερολόγιο της ιατρικής εξέλιξης. Αλλά και για να βρεθεί όλο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για το χειρισμό της κατάστασης της υγείας του άτυχου ηθοποιού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει πόρισμα μετά την έρευνα που θα γίνει. Αφού ήδη έχει ανατεθεί σε στελέχη του νοσοκομείου να διερευνήσουν τις συνθήκες θανάτου του γνωστού ηθοποιού. Ο Γιώργος Κοτανίδης έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς ενώ σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών και φίλων του ο θάνατος του οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απίστευτο! Με παραβάν και καρέκλες χωρίζουν τους ασθενείς κορωνοϊού από τα επείγοντα περιστατικά στα νοσοκομεία Αττικόν και Ρίου!(φωτορεπορτάζ)

Συγκλονίζουν οι τριτοκοσμικές εικόνες με τα παραβάν και τις καρέκλες που βάζουν ως “προστατευόμενο τοίχο” ανάμεσα σε ασθενείς…