Η αποκάλυψη στις «Άγριες μέλισσες» που θα ανατρέψει τα δεδομένα

Η Εριέττα Μανούρη φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» και έδωσε και ένα σημαντικό spoiler για τη συνέχεια της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

H τηλεοπτική Βαλεντίνη μητέρα των αδελφών Σταμίρη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής είπε ότι ακόμη δεν ξέρει το μέλλον της Βαλεντίνης και παρόλο που η σειρά θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν δεν της έχει αποκαλυφθεί το μέλλον του ρόλου της.

«Το μέλλον της Βαλεντίνης δεν το ξέρω, ακόμα τουλάχιστον. Η Βαλεντίνη αυτοκτόνησε, πνίγηκε στο ποτάμι. Τη σκηνή δεν θα την δούμε.
Εγώ ξέρω τίνος είναι το παιδί και θα το μάθετε κι εσείς, κάποια στιγμή θα ειπωθεί. Δεν μπορώ τώρα να πω ποιος είναι, αλλά θα μαθευτεί ποιος είναι ο πατέρας».

Η Δρόσω η μικρότερη αδερφή και η χαρά της οικογένειας Σταμίρη άρχισε ένα αθώο παιχνίδι που έγινε παιχνίδι με τη φωτιά που ίσως την κάψει και την φέρει αντιμέτωπη με τους μοναδικούς ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται πραγματικά, τις αδελφές της. Ωστόσο, το πιο μεγάλο μυστικό που την αφορά, η ίδια το αγνοεί. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της; Ο Γιώργης ή ο Μιλτιάδης;

Η Βαλεντίνη από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλάει στο «Πρωινό»:
Έρχεται η αποκάλυψη για την πατρότητα που θα παίξει κομβικό ρόλο στην πλοκή…

Μπορεί να σας αρέσουν