Η αποκάλυψη της Λόλας Νταϊφά για την πρώτη ημέρα που εξέπεμψε ο ΑΝΤ1

Στην ημέρα που εξέπεμψε ο ΑΝΤ1 για πρώτη φορά αναφέρθηκε η Λόλα Νταϊφά σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Ακόμη μίλησε για την Ρούλα Κορομηλά αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Τα σχέδια της Κουμουνδούρου για το «ΣΥΡΙΖΑ TV»

Ηλίας του 16ου: Η αλήθεια για τα πιο διάσημα.. χαστούκια του ελληνικού κινηματογράφου

«Ήμασταν 02:40 στον ΑΝΤ1 και ακούμε βήματα. Έρχεται ο Μίνως Κυριακού και λέει εδώ είστε ακόμα και μου καίτε το φως;» σημείωσε με χιούμορ η «σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων».

«Ο ΑΝΤ1 βγήκε τέλος Δεκεμβρίου και εγώ ήμουν εκεί από τον Οκτώβρη. Τη στιγμή που βγήκε στον αέρα δεν είχα μετρήσει σφυγμούς, αν είχα μετρήσει δεν ξέρω πόσο ρεκόρ θα είχα! Τότε δεν είχαμε Autocue κι εγώ ήμουν καθισμένη στο πάτωμα και είχα 4 μεγάλες σελίδες με μεγάλα γράμματα που ήταν ο λόγος του Μίνου Κυριακού Γύριζα λοιπόν τις σελίδες, πέφτανε κάτω και διάβαζε. Η αγωνία μου μην πέσουν οι σελίδες και διαβάσει άλλα ντ’ άλλων δεν ήταν και το καλύτερο μου» πρόσθεσε η Λόλα Νταϊφά.

«Ο Μίνως Κυριακού ήταν άνθρωπος παθιασμένος, δυνατός, έξυπνος, εύστροφος και πολύ τυχερός όπως έλεγε και ο ίδιος. Είχε πέσει από αεροπλάνο και σώθηκε, έτσι μας είχε πει. Στη δουλειά άκουγε, όχι μόνο εμένα, όλους όσους εμπιστευόταν.

Όταν ήρθε η Ρούλα Κορομηλά στον ΑΝΤ1 ήταν στοίχημα γιατί τότε άρχισε μια πρωινή εκπομπή που δεν είχε κανένας άλλος. Έζησε στιγμές λατρείας από τον κόσμο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, δε, τον ερχομό της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, η Λόλα Νταϊφά ανέφερε πως «ήρθε και εν μια νυκτί τα κατάφερε. Είχε άγχος και ανασφάλειες. Ο Κυριακού της έλεγε να πιστεύει ότι μπορεί και το πίστεψε».