Μεγάλη η ψυχραιμία του Βορίδη στη Βέροια…

Μεγάλη η ψυχραιμία του Μάκη Βορίδη απέναντι στις υβριστικές προκλήσεις μικρού αριθμού οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βέροιας.

Ο υπουργός παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Βόρεια Ελλάδα με τα ποδοσφαιρικά, αποφάσισε τελικά να μην αναβάλει την συνάντηση του με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και συλλόγων της Βέροιας, για να συζητήσουν φλέγοντα αγροτικά θέματα της περιοχής.

Μέσα σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, παρά τις προκλήσεις θερμόαιμων έξω από την αίθουσα, οι αγρότες, αν και προερχόμενοι από τον σκληροπυρηνικό κόσμο των μπλόκων, φώναζαν ότι θα τον προστατεύσουν οι ίδιοι εάν χρειαστεί. «Είμαστε η ασπίδα σας» ανέφεραν χαρακτηριστικά! «Κύριε υπουργέ η ασφάλειά σας είμαστε όλοι εμείς»!

Ο υπουργός ψύχραιμος και κατανοώντας ότι η κατάσταση μπορούσε να ξεφύγει είπε: «Ναι αλλά όχι να κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους Παοκτσήδες».

Αμέσως μετά προσπάθησε να ξεκινήσει τον διάλογο με τους αγρότες αλλά οι αστυνομικοί επανήλθαν τονίζοντάς του ότι έπρεπε να αποχωρήσει. Οι αγρότες από την πλευρά τους προσφέρθηκαν για μιαν ακόμη φορά να τον προστατεύουν: «θα σας προστατεύσουμε εμείς οι αγρότες» επανέλαβαν. Όμως η απόφαση είχε ληφθεί και ο Μάκης Βορίδης αποχώρησε στις 6.30 το απόγευμα υπό τα υβριστικά συνθήματα των «οπαδών» του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεμίζουν επικίνδυνα οι ΜΕΘ στην Αττική – Κανένα ελεύθερο κρεβάτι εντατικής στον Ευαγγελισμό

Ασφυκτιούν τα δημόσια νοσοκομεία καθώς οι μονάδες εντατικής θεραπείας γεμίζουν επικύνδινα απο. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων…