Ο Άδωνις Γεωργιαδης κάνει λόγο για στρατιωτικούς που κυνηγήθηκαν

Ηχηρή παρέμβαση, και σαφές μήνυμα προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ανάληψη πρωτοβουλιών έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας, μαζί με άλλους πολιτικούς, προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας των εν ενεργεία Στρατιωτικών, ΠΟΜΕΝΣ.

Ο Υπουργός, και αντιπρόεδρος της ΝΔ, έστειλε σαφές μήνυμα στήριξης στην ΠΟΜΕΝΣ και στην ομιλία του υποσχέθηκε πως η κυβέρνηση θα πάρει την πρωτοβουλία που χρειάζεται για να μπει τάξη στο τοπίο του «χακί συνδικαλισμού» κάτι που επίμονα έχουν ζητήσει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι στρατιωτικοί της ΠΟΜΕΝΣ.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε να φανεί πως είναι ηθική υποχρέωση της κυβέρνησης να πάρει αυτή την πρωτοβουλία καθώς έγραψε: «Με την ΠΟΜΕΝΣ μας συνδέει η φιλία και η εμπιστοσύνη που δημιουργείται στις δύσκολες στιγμές. Έδωσαν μάχες όταν όλα τα «έσκιαζε η φοβέρα», όταν τους Κυνηγούσαν ανελέητα διότι δεν είχαν ταυτιστεί με την τότε πολιτική ηγεσία. Η σημερινή μου παρουσία στην συνεδρίασή τους αυτονόητη.»

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαζικά τέστ στα γηροκομεία – Πρώτο κρούσμα σε οίκο ευγηρίας στη Κρήτη – Θετική και η 23χρονη νοσοκόμα της

Τέστ κορωνοϊού στα γηροκομεία όλης της χώρας επειχειρούν να κάνουν απο σήμερα τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να διασφαλίσουν…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απίστευτο! Με παραβάν και καρέκλες χωρίζουν τους ασθενείς κορωνοϊού από τα επείγοντα περιστατικά στα νοσοκομεία Αττικόν και Ρίου!(φωτορεπορτάζ)

Συγκλονίζουν οι τριτοκοσμικές εικόνες με τα παραβάν και τις καρέκλες που βάζουν ως “προστατευόμενο τοίχο” ανάμεσα σε ασθενείς…