Ο Άδωνις Γεωργιαδης κάνει λόγο για στρατιωτικούς που κυνηγήθηκαν

Ηχηρή παρέμβαση, και σαφές μήνυμα προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ανάληψη πρωτοβουλιών έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας, μαζί με άλλους πολιτικούς, προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας των εν ενεργεία Στρατιωτικών, ΠΟΜΕΝΣ.

Ο Υπουργός, και αντιπρόεδρος της ΝΔ, έστειλε σαφές μήνυμα στήριξης στην ΠΟΜΕΝΣ και στην ομιλία του υποσχέθηκε πως η κυβέρνηση θα πάρει την πρωτοβουλία που χρειάζεται για να μπει τάξη στο τοπίο του «χακί συνδικαλισμού» κάτι που επίμονα έχουν ζητήσει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι στρατιωτικοί της ΠΟΜΕΝΣ.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε να φανεί πως είναι ηθική υποχρέωση της κυβέρνησης να πάρει αυτή την πρωτοβουλία καθώς έγραψε: «Με την ΠΟΜΕΝΣ μας συνδέει η φιλία και η εμπιστοσύνη που δημιουργείται στις δύσκολες στιγμές. Έδωσαν μάχες όταν όλα τα «έσκιαζε η φοβέρα», όταν τους Κυνηγούσαν ανελέητα διότι δεν είχαν ταυτιστεί με την τότε πολιτική ηγεσία. Η σημερινή μου παρουσία στην συνεδρίασή τους αυτονόητη.»

Μπορεί να σας αρέσουν