Στενεύει ο κλοιός για τους συνεργούς του «Τοξοβόλου του Συντάγματος»

Στενεύει ο κλοιός για τους συνεργούς και τα κρησφύγετα του «τοξοβόλου του Συντάγματος», καθώς η αντιτρομοκρατική υπηρεσία εστιάζει σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ αναζητά τουλάχιστον 2 συνεργούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό πιθανού κρησφύγετου σε Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου και Υμηττό, αλλά και εκτός Αττικής σε Πελοπόννησο και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της αστυνομίας χαρτογραφούν τις διαδρομές που έκανε ο «Τοξοβόλος» μαζί με τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν στην Τρίπολη, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον Βύρωνα, αφού αυτή είναι η περιοχή από την οποία ξεκίνησε ο «τοξοβόλος» (εκεί πάρκαρε το αυτοκίνητό του) μαζί με τις δυο γυναίκες, προκειμένου να κατευθυνθούν στην Αγία Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιούσαν ληστεία σε τράπεζα. Κατά συνέπεια η Αντιτρομοκρατική εκτιμά πως ο Μιχαηλίδης δεν το άφησε τυχαία το κλεμμένο όχημα στην συγκεκριμένη περιοχή και πως εκεί κοντά υπάρχει γιάφκα.

Αναζητούνται δύο ακόμη ασύλληπτα μέλη

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» μαζί με τις δύο γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τρεις ταυτότητες, στις οποίες είχαν κολλήσει τις φωτογραφίες τους, ενώ τα στοιχεία ήταν ανύπαρκτων προσώπων. Φωτογραφίες των συλληφθέντων αλλά και των ταυτοτήτων, δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κρησφύγετα και γιάφκες οπλισμού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η 28χρονη που επέβαινε στο κλεμμένο τζιπ είχε στην κατοχή της 5 κλειδιά οικιών. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις κατ’ οίκων έρευνες σε συγγενικά σπίτια των συλληφθέντων, δύο στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχαν ρούχα ανδρών που τα νούμερά τους δεν ταιριάζουν στον σωματότυπο του «τοξοβόλου», στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με την συμμετοχή δύο ακόμη ανδρών στη ληστεία της Ερυμάνθειας Αχαΐας στις 29 Αυγούστου 2019, κάνει τους αρμόδιους αστυνομικούς να αναζητούν τουλάχιστον δύο ασύλληπτους συνεργούς.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι ισχύει τελικά για την… άρνηση μετακίνησης από το 13033 – Η απάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Το 13033 δεν θα σας πει,,, όχι στην μετακίνηση, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, απαντώντας…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χωρίς ταξί και σήμερα η Αθήνα

Χειρόφρενο και σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου τράβηξαν τα ταξί στην Αττική καθώς συνεχίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών…