Με… σόου η έξοδος Τραμπ από το νοσοκομείο! Πέταξε τη μάσκα μόλις μπήκε στο Λευκό Οίκο και εξόργισε!

Ο Αμερικανός Πρόεδρος βγήκε από την κεντρική είσοδο του στρατιωτικού νοσοκομείου, Walter Reed,   όπου νοσηλεύτηκε για 72 ώρες  με κορωνοϊό, φορώντας μάσκα και αφού έσφιξε τη γροθιά σαν επίδειξη πυγμής και τέντωσε τον αντίχειρα στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μπήκε στο προεδρικό SUV που θα τον μετέφερε στο Marine One.

Τον 74χρονο  πρόεδρο  παρέλαβε από το στρατιωτικό νοσοκομείο το ελικόπτερο με το οποίο πήγε από τον Λευκό Οίκο. Μάλιστα την ώρα της προσγείωσης του, το συγκεντρωμένο πλήθος επευφημούσε.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θέλοντας να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως κατάφερε να περάσει και αυτή τη δοκιμασία, βγήκε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου πέταξε τη μάσκα, χαιρέτησε στρατιωτικά και πριν μπει μέσα γύρισε στις κάμερες και έδειξε πως όλα είναι Ο.Κ!

Μετά το σόου του στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, ο Ντόναλντ Τραμπ, ανέβασε στο Twitter νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα καλώντας τον κόσμο να μην φοβάται τον κορωνοϊό προαναγγέλλοντας ότι σύντομα το εμβόλιο θα είναι έτοιμο

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Walter Reed. Έμαθα πολλά για τον κορωνοϊό και ένα είναι σίγουρο. Μην σας αφήσει να σας κυριεύσει. Μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε. Έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Όλα έχουν εξελιχθεί πρόσφατα. Δεν ένιωθα τόσο καλά και ένιωσα τις τελευταίες δυο ημέρες καλύτερα από ότι πριν από 20 χρόνια. Μην τον αφήνεται να καταβάλει τις ζωές σας. Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά και ας ήξερα ότι υπάρχει κίνδυνος. Οποιοσδήποτε ηγέτης δεν θα έκανε ότι έκανα. Τώρα είμαι καλύτερα. Βγείτε έξω. Προσέξτε. Το εμβόλιο έρχεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ»