Καταδικασμένος για τον φόνο της γυναίκας του αποφυλακίστηκε και μαχαίρωσε ιερόδουλη!

Τον φόνο μιας εκδιδόμενης γυναίκας, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Καναδά, παραδέχθηκε ένας 51χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον φόνο της γυναίκας του αλλά αποφυλακίστηκε πέντε χρόνια νωρίτερα «για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες».

Εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ και πολιτικοί, όπως γράφει η Daily Mail, απαιτούν τώρα απαντήσεις ως προς το γιατί το Συμβούλιο Αποφυλάκισης του επέτρεψε να επισκέπτεται οίκους ανοχής και να έρχεται σε επαφή με εργαζόμενες στον τομέα του πληρωμένου έρωτα ενώ γνώριζε το βίαιο παρελθόν του.

Ο 51χρονος παραδόθηκε μόνος του στις αρχές στις 22 Ιανουαρίου και παραδέχθηκε πως είχε σκοτώσει την 22χρονη Marylène Lévesque μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή Sainte-Foy.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που είχε υποδείξει ο 51χρονος και εντόπισαν τη Lévesque μαχαιρωμένη και με αμυντικά τραύματα από την τρομακτική επίθεση που είχε δεχθεί. Το κίνητρό του παραμένει άγνωστο.

Ο Gallese είχε συναντήσει τη Lévesque στο κέντρο ερωτικού μασάζ στο οποίο εργαζόταν. Τελικά του απαγορεύτηκε η είσοδος στο συγκεκριμένο κέντρο καθώς είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά σε άλλες γυναίκες. Αργότερα η Lévesque δέχθηκε να συναντήσει τον Gallese στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ο 51χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία για τον θάνατο της Lévesque ενώ πυρά στρέφονται και κατά του Συμβουλίου, το οποίο επέτρεψε την απελευθέρωσή του πέντε χρόνια πριν την αναμενόμενη αποφυλάκισή του.

Ο Gallese είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία το 1997, καθώς είχε επιτεθεί στην πρώην γυναίκα του. Επτά χρόνια αργότερα σκότωσε την 32χρονη σύντροφό του Chantal Deschênes, χτυπώντας τη με σφυρί πριν τη μαχαιρώσει με δύο μαχαίρια τον Οκτώβριο του 2004 κόβοντας το νήμα της ζωής της.