Δεν υπάρχει: Υπουργός προσπαθεί να μην κοιμηθεί μέσα στη Βουλή! (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν υπουργό στην Ινδία να προσπαθεί να μην κοιμηθεί μέσα στη Βουλή. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ομιλία της Ινδής υπουργού Οικονομικών για τον προϋπολογισμό. Η οποία κράτησε πάνω από 2,5 ώρες. Πολλά μέλη της κυβέρνησης άκουγαν εξαντλημένα την τοποθέτησή της, όμως ο άτυχος ήταν ο υπουργός που καθόταν πίσω της και τον οποίο έδειχνε η κάμερα.

2/2/2020: Σήμερα η μοναδική ημερομηνία του 21ου αιώνα με καρκινική γραφή

Αμοιβή σε όποιον καταφέρει να βγάλει λάστιχο σφηνωμένο σε κροκόδειλο εδώ και 6 χρόνια!

Όπως θα δείτε κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και να μην κοιμηθεί.

Η υπουργός Οικονομικών της Ινδίας είναι γνωστή για τις τεράστιες ομιλίες της, όμως αυτή τη φορά έσπασε το ρεκόρ. Πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη ομιλία που έχει γίνει ποτέ στο κοινοβούλιο της Ινδίας.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απίστευτο! Με παραβάν και καρέκλες χωρίζουν τους ασθενείς κορωνοϊού από τα επείγοντα περιστατικά στα νοσοκομεία Αττικόν και Ρίου!(φωτορεπορτάζ)

Συγκλονίζουν οι τριτοκοσμικές εικόνες με τα παραβάν και τις καρέκλες που βάζουν ως “προστατευόμενο τοίχο” ανάμεσα σε ασθενείς…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας στις μικρές επιχειρήσεις – Το 40 % δηλώνει αδυναμία πληρωμών – Την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αναλύει ο πρόεδρος Γιώργος Καββαθάς

Σε  δεινή θέση βρίσκονται οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις όπως προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποίησε η…