Εννέα μεγάλοι νικητές στο τζακ ποτ του ΣΚΟΡ 6 στο Markopoulo Park

Εννέα μεγάλους νικητές που μοιράστηκαν το μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 ανέδειξε η 5η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Επτά από τα δελτία που κερδίζουν από 4.896,25 ευρώ το καθένα παίχτηκαν σε περιοχές της Αθήνας, ένα στα γκισέ του Markopoulo Park κι ένα στη Μυτιλήνη.

Οι ιπποδρομίες πραγματοποιήθηκαν στον απόηχο της δημοπρασίας του οίκου Tattersalls και την αγορά 13 καθαρόαιμων ίππων από  Έλληνες ιδιοκτήτες, που προστίθενται στο ήδη αυξημένο ιππικό δυναμικό των ελληνικών ιπποδρομιών. Οι Έλληνες που επισκέφθηκαν το Newmarket της Αγγλίας αγόρασαν έντεκα 3ετείς, έναν ίππο 4 ετών κι έναν ίππο 5 ετών, παρά το γεγονός ότι η δημοπρασία ήταν η ακριβότερη των τελευταίων τριών ετών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την αγορά νεαρών αλόγων.

Νικητής της κούρσας της ημέρας και του Τροπαίου Φεβρουαρίου αναδείχθηκε ο πενταετής καθαρόαιμος ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ, ιδιοκτησίας SHOW ME PICK THREE STABLES, με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και προπονητή τον Παναγιώτη Θεολόγου.

Ο ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ επικρατεί στο Τρόπαιο Φεβρουαρίου

Νέα ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών

Από την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, οι ιπποδρομίες στο Markopooulo Park θα ξεκινούν στις 14:00.

Kι αυτή την Κυριακή πολλές οικογένειες επέλεξαν το Markopoulo Park για ένα ευχάριστο πρωινό με πλήθος δραστηριοτήτων. Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, ενώ ζωγράφισαν και διασκέδασαν με τα καινούργια παιχνίδια δεξιοτεχνίας και δημιουργίας στο ανανεωμένο Family Club.

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπλόκο… από τους κατοίκους στην ανακατασκευή του ΚΥΤ Μόριας! Έστησαν οδοφράγματα! Ακόμη και σε νεκροταφείο κοιμήθηκαν οι μετανάστες!(φωτορεπορτάζ)

“Καζάνι που βράζει” θυμίζει η Λέσβος μετά από δύο εφιαλτικές μέρες και νύχτες, όπου η Μόρια παραδόθηκε στη…