Νίκος Οικονομόπουλος- Κέντρο Αθηνών: Όλο το παρασκήνιο για τη διακοπή της συνεργασίας τους

Στα μέσα  της προηγούμενης εβδομάδας ο Νίκος Οικονομόπουλος ξάφνιασε με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανακοίνωνε το τέλος της συνεργασίας του με το Κέντρο Αθηνών.  Χθες, ήρθε η απάντηση των εργαζομένων στο Κέντρο Αθηνών, όπου μέσω ανακοίνωσης τους ανέφεραν πως ο Νίκος Οικονομόπουλος τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειες τους.

Στο Πρω1νό του ANT1 σήμερα συζητήθηκε το παρασκήνιο της αποχώρησης του τραγουδιστή από το Κέντρο Αθηνών. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Φαίη Σκορδά: «υπήρχαν δύο μεγάλες εκδηλώσεις για κοπή πίτας από δύο μεγάλες εταιρείες. Το γνώριζε ο Νίκος Οικονομόπουλος ότι έπρεπε να εμφανιστεί γιατί είχαν πληρώσει ήδη αυτές οι εταιρείες και έφυγε πριν γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις. Ξαφνικά, ο Ρουβάς που συνεργάζεται με τον επιχειρηματία τον κ. Τσακουμάκο, του ζητήθηκε να πηγαίνει και στα δύο μαγαζιά για τη μία εταιρία και για την άλλη εκδήλωση, τελικά μεταφέρθηκε στο άλλο μαγαζί. Δεν σταματάς από τη μια μέρα στην άλλη όταν ξέρεις ότι έχεις δύο εκδηλώσεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Άρης Καβατζίκης: «Συνάντησα τυχαία τον επιχειρηματία, κ. Γιάννη Τσακουμάκο, έχω δει και ένα εξώδικο που έχει σταλεί στον Νίκο. Επειδή είναι νομικά τα θέματα, δεν ξέρω αν έχει παραδοθεί στον Οικονομόπουλο. Από την πλευρά του επιχειρηματία, λέγεται και βεβαιώνεται ότι το θέμα ΔΕΝ είναι οικονομικό, ενώ από την πλευρά του Νίκου Οικονομόπουλου λέγεται και επιβεβαιώνεται ότι το θέμα είναι οικονομικό, καθώς υπήρχαν δεδουλευμένα απλήρωτα». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως πρόκειται για δεδουλευμένα δύο μηνών, ενώ είχε ζητηθεί να γίνει και μείωση.

Μπορεί να σας αρέσουν