Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχασε την ψυχραιμία της σε ερωτική σκηνή

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια μίας ερωτικής σκηνής έχασε την ψυχραιμία της! «Σταμάτησα το γύρισμα» δήλωσε η πανέμορφη ηθοποιός, μιας και είχε πρόβλημα με τον παρτενέρ της!

Στην εκπομπή Dot εμφανίστηκε η ηθοποιός, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της συνέβη στο γύρισμα και δεν της άρεσε καθόλου.

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν παρουσιάστρια του Big Brother!

«Έκανε παραπάνω πράγματα από όσα έλεγε το σενάριο. Είχα σταματήσει φυσικά το γύρισμα και είχα κάνει θέμα. Όταν λέω ερωτική σκηνή, μη φανταστείτε τίποτα τολμηρό, ήταν μια τρυφερή σκηνή σε μια δουλειά και ο συνάδελφος έκανε περισσότερα από όσα έπρεπε» σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σταματάς εκείνη την ώρα το γύρισμα κατευθείαν και κάνεις χαμό! Εκεί, ναι, ήταν μια φορά που είχα χάσει την ψυχραιμία μου. Έπρεπε να συνεχίσουμε αλλά, εφόσον έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έκανε ο καθένας τη δουλειά του έτσι όπως έπρεπε».

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεμίζουν επικίνδυνα οι ΜΕΘ στην Αττική – Κανένα ελεύθερο κρεβάτι εντατικής στον Ευαγγελισμό

Ασφυκτιούν τα δημόσια νοσοκομεία καθώς οι μονάδες εντατικής θεραπείας γεμίζουν επικύνδινα απο. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Ξηλώνουν” το μοριακό αναλυτή για τον κορωνοϊό από το νοσοκομείου Σύρου! Μπροστά οι εργαζόμενοι για να το εμποδίσουν!(φώτο)

Στα κάγκελα… βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σύρου, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε μέσο να…