Έφαγε πολύ ξύλο ο Πούμπουρας από τη συνεργάτιδα της Σκορδά για τη φάρσα! (βίντεο)

Η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν το επόμενο «θύμα» του Σάββα Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear. Η δημοσιογράφος δεν περνούσε καθόλου καλά μέχρι να διαπιστώσει πως όλο αυτό ήταν φάρσα.

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη, η οποία ήταν η συνεργός, πήγαν για να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης. Το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό της θεραπείας, δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της αντάλλαξε και μερικά “γαλλικά” με τον υποτιθέμενο γιατρό. «Θα σκάσεις;», του είπε. Ο γιατρός απάντησε «θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και τότε η Νάνσυ εξερράγη: «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Και κάπου εκεί ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στο δωμάτιο, με τη Νάνσυ να του ρίχνει ένα χαστούκι γι’ αρχή και εν συνεχεία να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απογοήτευση στη Πιερία μετά τα περιοριστικά μέτρα – Τις “πληγές” τους μετρούν οι επιχειρηματίες

Απογοητευμένοι οι επιχειρηματίες της Πιερίας μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να επεκτείνει τα μέτρα αυξημένης…