Έφαγε πολύ ξύλο ο Πούμπουρας από τη συνεργάτιδα της Σκορδά για τη φάρσα! (βίντεο)

Η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν το επόμενο «θύμα» του Σάββα Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear. Η δημοσιογράφος δεν περνούσε καθόλου καλά μέχρι να διαπιστώσει πως όλο αυτό ήταν φάρσα.

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη, η οποία ήταν η συνεργός, πήγαν για να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης. Το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό της θεραπείας, δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της αντάλλαξε και μερικά “γαλλικά” με τον υποτιθέμενο γιατρό. «Θα σκάσεις;», του είπε. Ο γιατρός απάντησε «θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και τότε η Νάνσυ εξερράγη: «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Και κάπου εκεί ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στο δωμάτιο, με τη Νάνσυ να του ρίχνει ένα χαστούκι γι’ αρχή και εν συνεχεία να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί να σας αρέσουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατέβασε “ρολά” το ΑΧΕΠΑ-14 γιατροί και νοσηλευτές θετικοί στον κορωνοϊό! Σε καραντίνα το προσωπικό της παθολογικής κλινικής!

Μετά την εμφάνιση 14 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε γιατρούς και νοσηλευτές στην Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψηφιακά αναλφάβητη η τρίτη ηλικία – 7 στους 10 ηλικιωμένους αδυνατούν να κατανοήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές εξηγεί o Οικονομολόγος Παναγιώτης Καλόφωνος

H τρίτη ηλικία δυσκολεύεται αρκετά να εξοικειωθεί με το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές καταδεικνύει έρευνα της Ένωσης…